Prije ulaska u sam restoran, u hodniku Tesline 10, smješten je naš caffe bar Boja. Prvo lice na koje ćete naići pri ulasku u restoran bit će nasmiješeno lice jednoga od naših konobara ili konobarica te ćete odmah poželjeti popiti kavu ili kakav aperitiv prije no što se uputite u gastronomsko avanturu. No, neovisno o restoranu, Boja „živi svoj život“ samostalno sa svojim već stalnim gostima.

Jutarnji sati prolaze mirno, u laganome ritmu bossa nove ili jazza, okreću se sporo listovi novina te tiho žamori. Idealna atmosfera za ispijanje kave prije početka još jednog radnoga dana. Naše mlado i uvijek veselo raspoloženo osoblje priprema kave znajući već i raspored dolaska svakog gosta. Zvuk mlinca za kavu, zveckanje šalica i srdačni pozdravi – to su naša lagana jutra.

Popodnevni sati donose i brži tempo. Razgovori su življi, svi slave kraj radnoga dana uz čašu vina ili koktel. Gosti se nižu, svi redom nasmiješeni - ljudi s posla, studenti s predavanja, iščekivanje prijatelja koji se dugo nisu vidjeli ili pak dolazak onih koji već tradicionalno održavaju svoja druženja baš kod nas.

Ponosni smo na svoju ukusnu kavu, široki izbor pića, bogatu koktelsku kartu, marljivo i veselo osoblje, ali najponosniji smo na atmosferu koja se izrodila u našoj Boji – atmosferu domaćeg i prijateljskog. Boja je uspješno izgradila jednu malu zajednicu u kojoj uvijek ima mjesta za nove članove.

Uz prijateljsko ozračje te vrhunsku kavu, Boja privlači goste svojim predivnim i originalnim interijerom. S mladenačkom kombinacijom crvene i sive te s mnoštvom slika već afirmiranih mladih hrvatskih umjetnica, Boja kao da je ujedno i galerija.

Drago nam je da su naši brojni gosti prepoznali originalnost interijeru, vrsnoću kave, ljubaznost osoblja te iskreno, veselo i prijateljsko okružje, stoga pozivamo i Vas da nam se pridružite i obojite svoj dan.