Bilo da je riječ o važnim poslovnim sastancima, obiteljskom slavlju ili svadbi, neka okupljanja zahtijevaju određenu dozu privatnosti stoga je naš salon idealno rješenje ako želite uživati u vrhunskoj hrani i vinima te profesionalnoj usluzi, a istovremeno biti i malo izolirani. Salon je zasebna prostorija koja se nalazi u unutrašnjosti našeg restorana te ga naši gosti vrlo rado i često koriste za raznovrsna okupljanja.

Sama prostorija može primiti 15-20 ljudi što je idealno za intimne svadbe, pričesti, krizme, obljetnice, karmine ili poslovne sastanke. Vrlo često želimo okupiti svoju obitelj na jednom mjestu, uživati i opustiti se, ali nismo u mogućnosti organizirati takvo što u vlastitome domu. Salon Vam pruža jednu opuštajuću kućnu atmosferu, dok ćemo se za sve ostalo pobrinuti mi – naš vrsni kulinarski tim te profesionalno osoblje koje će Vam biti na usluzi dok ćete Vi uživati s Vašim najbližima.

Također, većina poslovnih sastanaka traži atmosferu pogodnu ozbiljnijim razgovorima bez nadglasavanja i žamora. Naša zasebna prostorija nudi privatnost, a uz tihu i laganu glazbu u pozadini, svi će gosti moći doći do riječi i nesmetano razgovarati neovisno sjede li na suprotnim krajevima stola.

Svadbe vrlo često podrazumijevaju iznajmljivanje cijele sale ili restorana, ali ako ste se odlučili za manju, intimnu svadbu u krugu najuže obitelji i najbližih prijatelja, naš je salon savršen za takvu prigodu. Imat ćete svoj prostor u kojemu možete nesmetano uživati u prvoklasnim jelima i piću te se družiti sa svojim najbližima bez potrebe da zakupljujete cijelu salu ili restoran.

O kakvoj god da je prigodi riječ, poslovnome sastanku ili privatnom slavlju, salon Vam nudi idealno utočište u samome centru grada. Naša ukusna jela, vrhunska domaća vina i sposobnost salona da imitira toplinu doma, ili pruži intimnu atmosferu za važne sastanke, razlog je zašto nam se naši gosti uvijek vraćaju s upitom o slobodnom terminu.

Ako ste i Vi zainteresirani, svratite u Teslinu 10 i slobodno razgledajte ili odmah rezervirajte termin za Vaše slavlja ili važan sastanak putem e-maila vinodol@vinodol-zg.hr ili nazovite broj 01 4811 427.