Teslina je ulica poznata po obilju restorana, ali samo se s kućnog broja 10 šire miomirisi tradicionalne hrvatske kuhinje koji jednako mame domaće, ali i strane goste. Restoran Vinodol u svojoj bogatoj ponudi nudi izvorne specijalitete hrvatske kontinentalne i mediteranske  kuhinje koji će očarati svakog stranog gosta, a onog domaćeg vratiti u djetinjstvo. Baza našeg kulinarskog potpisa oduvijek su autohtona jela, ali naša se ponuda stalno nadopunjava i širi. Vinodolov stručni kulinarski tim, sastavljen od niza marljivih i talentiranih članova, svakodnevno radi na unaprjeđivanju jelovnika i pomicanju granica. To rezultira inovativnim jelima koja naizgled spajaju nespojivo, a Vašim će nepcima priuštiti pravi gastronomski spektakl.

Osim vrhunskog kulinarskog umijeća, Vinodol nudi i predivan ambijentalan doživljaj. Smješten u najužem centru Zagreba, naš je restoran nezaobilazna destinacija za strane turiste koji opušteno vrludaju ulicama grada, prolaznike koji su željni kvalitetne kuhinje, poslovne ljude iz obližnjih ureda te za obitelji i stare prijatelje koji su jedva dočekali kakvo veselo okupljanje uz izvrsnu hranu, vrhunska vina te profesionalnu uslugu našeg ljubaznog i nasmiješenog osoblja.

Restoran Vinodol pripremljen je na sva godišnja doba i sve vremenske uvjete. Za vrijeme hladnijih dana, kao i tijekom cijele godine, naši gosti mogu birati žele li sjediti u sali ili pak na zatvorenoj dvorišnoj terasi. Sala svakoga očara svoji ciglenim lukovima, ali ni naša zatvorena dvorišna terasa ne zaostaje. Ponosno možemo reći da je to naš i ne tako maleni arboretum. Biljke koje padaju sa zidova te visoke monstere koje su razmještene po terasi pružit će Vam osjećaj kao da ručate u kakvom vrtu. Naša zatvorena dvorišna terasa ima pomičnu tendu, odnosno krov koji se za vrijeme lijepog vremena otvara, a za vrijeme hladnih i kišnih perioda zatvara, kako bi našim gostima uvijek bilo ugodno. Također terasa ima i ugrađene grijalice koje zimi održavaju idealnu temperaturu kako biste maksimalno mogli uživati u druženju s najbližima.

Sala našeg restorana iznimno je velika te je idealna za okupljanje povećih grupa ljudi kao što su poslovne večere, obiteljska slavlja ili male svadbe. No, ako ste željni naših delicija, ali i privatnosti, i za to imamo rješenje. Unutar restorana nalazi se jedna zasebna prostorija, takozvani salon, koji može primiti maksimalno 15-20 osoba. Salon je stoga idealan za ozbiljne poslovne sastanke ili mala obiteljska slavlja. Pružit će Vam oazu mira, ali i toplinu doma u samom centru Zagreba.

Čim granu prve zrake proljetnoga sunca, otvara se i naša ulična terasa.  Ulična je terasa idealna za sve one koje žele promatrati vrevu grada, nalaziti se usred nje, ali joj istovremeno i prkositi, uživajući u trenutku uz naše specijalitete i pokoju čašicu vrhunskoga vina.

Odajući počast tradiciji, Vinodol je oduvijek bio i bit će mjesto koje će baštiniti izvorna jela iz svih dijelova Hrvatske, ali je ujedno i mjesto koje ne postavlja granice kulinarskoj imaginaciji. Spajajući tradicionalno i inovativno u savršenu harmoniju okusa, Vinodol nema bez pokrića titulu jednog od najboljih i najcjenjenijih hrvatskih restorana. Dođite i uvjerite se sami uz slasne zalogaje tradicije, originalne okuse i kapljicu vina iz suncem okupanih krajeva Lijepe Naše jer

Želiš li dobro jesti i piti
u Vinodolu moraš biti!
(Luko Paljetak, 2011.)